2012. január 12., csütörtök

Témába vágó: Ouran High School? TWC?!

A napokban akadtam rá erre az animére, amit mangában már olvastam, de még nem néztem meg. Többségében egyszerű a történet, de ha belenézel időközönként összezavarodsz: a suliban ahol játszódik a sztori jár egy lány, a neve Haruhi, és első ránézésre pasinak tűnik. Ez a csaj összekerül 6 sráccal, akik elsőre ugye fiúnak meg melegnek hiszik, így beveszik az általuk vezetett Host Clubba. Ez a klub olyasmi mint egy minden nap ismétlődő randevú. Lehet menni a fiúkhoz, beszélgetni velük stb. (na, azért ne vegyétek szó szerint!!xDxD) - de nem is ez a lényeg!!
Van a történetben egy IKERPÁR, AKIK FULL SZERELMESEK EGYMÁSBA (itt a Like). És mindenki azt hiszi, hogy csak színlelt buzizmus áll fent kettejük között - de ez persze nem így van xDxD - viszont!!! Ők Haruhi osztálytársai és szem látomást bejön nekik a csaj (persze fele annyira sem mint ketten egymásnak) és el akarnak menni hozzá (vajon miért? xD). Ezzel úgy próbálják rávenni, hogy eljátszák mennyire utálják egymást - persze a végén kiderül h kamu volt! És rögtön egymásnak esnek... igen, jó értelemben! *.* Aztán az egyik ikertesó elkezd féltékenykedni a lányra, hogy a bátyja nem közömbös iránta. És a féltékenysége persze múlandó! ^^
Én imádom ezt az animét, nektek is MELEGEN (akár szó szerint) ajánlom ezt a biszex animét xDxD az első részt belinkelem, de a lényeget rakom csak fel! :) Nézzétek meg ha van időtök - csak 25 perc; ebben benne van a nyitó és a záró zene is!

A rész készül - minden jót, pussyy!! :D


A sztori 5. része, amiben a TWC mutatkozik - kissé a vége felé, meg néha az elején:

0 megjegyzés: